Ebaõnnestumine: rabarberi-naadimoos

Kolmapäev, 14. mai 2008

Kevadrohelise ekspluateerimisega ei tasu üle piiri minna - mõni asi on minu maitse jaoks lihtsalt liiga "huvitav". Mulle küll maitseb rabarber ja naadipirukas oli mõnus, aga rabarberi-naadimoos selgelt liig. Maitse jäi natuke liiga võõraks ja retsept moosi jaoks kaugelt liiga magusaks. Viimane on parandatav, esimene nii lihtsasti mitte.

Retsept Toivo Niibergi ja Enn Lauringsoni muus osas igati põnevast raamatust "Umbrohud tüliks ja tuluks".
3 kl suhkrut, 3 kl hakitud naati ja 4 kl hakitud rabarberit, 1/2 kl vett, kuhjaga sl värsket ingverit ja noatsaga kaneeli. Keeta 10 minutit.

Kel huvi suur ja julgust palju, võib proovida.

0 kommentaari:

Postita kommentaar