Kopenhaagen vol. 2

esmaspäev, 21. aprill 2008


Kopenhaagen on mõnus (esmaamulje osutus kogu paraadiga petlikuks), päike paistab, mehed on ilusad (!), koolitus on informatiivne ja teadlased toituvad suures enamuses toorsalatist - instituudi söökla (heas mõttes) salativalik võttis seega silme eest kirjuks. Hotelli hommikukohv on see-eest veel hullem kui Tallinna lennujaamas, rauteejaamast saaks bussile kaasa ilmselt asjalikumat...
Bussiga SAAB lootusetult ära eksida, 3. tsoonis 2. tsooni piletiga... hotell tekitab allergiat, sõna otseses mõttes (ja mul on allergi ainult nikli vastu, hence all the silver).
Hinnanumbrid on samad, mis Eestis, ainult kursi vahega - pankrott!

Kopenhaagen on ilus, merineitsi on väikene, jalad löövad tuld, tagasi tulles mõtlen ilmselt jalgratta soetamisele (kui ainult seda Kreutzwaldi mäge ees poleks), 5 päeva veel :)

Tivoli on see koht, kus inimesed maksavad sissepääsu eest, et keegi neid võimalikult kõvasti kiljuma ehmataks - näiteks maailma kõrgeima karuselliga.
Kuuma koera müüakse kohati hoopis ilma saiata, kui ei taipa saia kaasa osta :D

Ahjaa, pilte paluti näidata - siin on, nagu alati. Täiendame nii, nagu jaksame, ega me siis puhkama sõitnud :)

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

ma ei tea, kui kauaks sa kopenhaagenisse jääd, aga kui sul aega jätkub, võiksid käia Louisiana moodsa kunsti muuseumis. See on natuke maad rongiga Helsingöri poole sõita, on üks megalahe koht.

Thredahlia ütles ...

Tänud soovituse eest!
Päevaplaan ilmselt ei luba, aga jätan meelde ja vaatan, mis teha annab. Kahjuks tähendavad hõivatud päevad ka seda, et muuseumid suletakse enamasti varem, kui meie kohale jõuaks ja lõunapausist loomulikult ei jätku :D...

Postita kommentaar