Stressis arvuti parasiidiprobleemid

kolmapäev, 2. aprill 2008

Kui stressis inimest ähvardavad rahvajuttude järgi kõõm ja muretäid, siis üksindusahastuses arvutil hakkab korpus roostetama ja vaaraosipelgad üritavad seda tükkhaaval laiali vedada... On neil rauapuudus või on nad ratta leiutanud ja ehitavad mu korteri vallutamiseks tanki, ma ei tea.
Sipelgad on üldse üks tüütu teema. Lihtne on neist mõneks kuuks lahti saada, aga keeruline jäädavalt elamisest eemal hoida, kui kogu maja pole nõus neid korraga tõrjuma. Ju siis mõnele inimesele tõesti meeldib, kui kümned säravad silmapaarid talle hommikuse saiaviilu seest vastu vaatavad. Soomustatud sipelgad ei ole tore väljavaade. Nii nad siis rändavadki ühe tõrjuja juurest teise juurde ja kolivad, noh, näiteks printeri sisse elama, tehnikalembid!
Laua all oli ekstrapime ja white balance ununes köögi-seadistuse peale, aga tõestuseks, et see arvuti ikka päris-päriselt roostetama hakkas (ja ei, mitte selle koha pealt, kuhu ma ettevaatamatult kohvi peale lajatasin). Sipelgad on need heledatest roosteplekkidest veel udusemad tumedad täpid.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

oled sa proovinud kriiditaolist pulka, mis iganes selle pärisnimi võiks olla, aga kutsutakse 'hiina kollane'? meie saime sellega oma vaaraosipelgatest lahti - lihtsalt tegime pulgakesega kriipsud nende enimkäidavatele radadele risti peale ja nädala pärast käisid nad kas kaarega meie korterist mööda või juba parematel radadel.

Mari-Liis ütles ...

Me saime booraksiga vaarao sipelgatest lahti.

Thredahlia ütles ...

Erinevaid asju on proovitud, paljusid efektiivselt, aga ükski pole takistanud neid mõne aja pärast tagasi kolimast...

Postita kommentaar