Täidetud pommu

teisipäev, 29. aprill 2008


Täidetud pommu

Kogused olenevad pommude suurusest ja kujust ning sööja maitse-eelistustest.

Pommud (ehk baklažaanid) pesta ja poolitada pikkupidi. Ajada vesi keema, lisada soola ja keeta pommupoolikuid 5 minutit.
Jahutada ja eemaldada terava äärega lusikaga sisu. Sisu hakkida või püreestada.
Edasi töötab juba fantaasia. Mina segasin hakitud pommusisu sekka vürtsikat sibulaga praetud veisehakkliha, küüslauku, päiksekuivatatud tomateid ja pisut nende hoidiseõli ning veidi riivjuustu. Täitsin pommulootsikud, riputasin üle riivjuusutuga ja küpsetasin kuumas ahjus, kuni täidis oli kuum ja juust sulanud.

Lihtne ja maitsev!

0 kommentaari:

Postita kommentaar