Külmast ja koertest

kolmapäev, 21. veebruar 2007

Väljas on nii külm, et hingata on valus! -5 oleks mulle vast rohkem meeltmööda ja natuke uut puhast lund, mis ei ole igal tänavanurgal kolekollane ja tihedalt mineeritud, viimast eriti madalama loomapidamiskultuuriga "magalapiirkondades".

Loomadest rääkides... juba teist hommikut järjest näen ma tööle tulles Kreutzwaldi tänaval üht väikest musta vaprat šotikat. Ai kui lahe. Täna käis väiksel tüübil hingeauru pilv vist vahepeal üle pea. Aga saba püsti tuiskas teine edasi. Mina vaatasin ainult, et kiiresti uksest sisse saaks ja tööle sooja. Nii lahe pisike loom suure hingega. Šoti terjerid (ja mustad šnautserid) on mulle pikka aega hingelähedased tundunud. Signe vaimustust mõistan täiesti.
Ehk kunagi... :P ... kunagi kindlasti!!!

1 kommentaari:

KK ütles ...

:), nad on üsna külmakindlad. Blackyt just tirisin täna kõrvuni lumest välja. No ei tule tuppa, vaja sahka mängida ja fännata:).
Kevadel oli Tartus suur shotikapesakond, 8 kutsikat. Ilmselt mõni nendnest jõnglastest teeb oma hommikust jalutuskäiku siis :). Mäletan, et seal olid siuksed tüübid nagu Berta, Säde2, Ronja. Rohkem hetkel ei meenu. lahedad on nood tõesti!

Postita kommentaar