Kohvikus kudumine on ebasünnis ja amoraalne!?

esmaspäev, 13. november 2006

Ei no naera herneks(algne teema Kullaketrajates)! Inimeste väiklusel ja võimuihal ei ole piire...

SL Õhtulehes
Eesti Päevalehes
Postimehes
Delfis

Kodu Kauniks foorumis
Isetegijas
Pereklubis
Aet, b, Elsa, Ematehnik, Kajakas, Koduhaldjas, Krista, Liiolii, Oravake, Signe, Terje ... ilmselt keegi veel.

Väike arusaamatus tundub olevat sellega, et tegu ei olnud ei klubi ega ringiga, vaid grupi inimestega, kes käisid kohvi joomas, kooki söömas ja selle kõrvale nii muuseas ka kudusid - kohvik ju kohtumispaik ongi... ja mis veidrad põhjendused, et kudumine ajab ebemeid. Loodan, et seal siis ka tolmutavat ajalehte ei või lugeda ja külastajatel on vahetusjalanõud kohustuslikud ning oh hullu, kui mõni "ärilõunataja" alarahvastatud kaubanduskeskuses kajavalt köhatada või aevastada peaks julgema (suitsetamisest, kui otsesest teiste tervise rikkumisest, rääkimata).
Tore, et Tartu õdusamad kohvikohad Heade Mõtete Linnale kohaselt näputöölistesse vaenulikult ei suhtu :) Kohvikus ju kohtumas ja juttu vestmas käiaksegi - jutt sealjuures ei tohiks teisi külastajaid häirida, aga vaevalt et kudujad-heegeldajad nüüd eriti ülemeelikult teismeliste kombel kilkavad ja vardad iseenesest ju käes ei karju...

6 kommentaari:

§ ütles ...

Päris hea. See teema on Delfis, näha on et asja ei jäetud niisama. Ei no tubli.

Thredahlia ütles ...

Mitte valesti aru saada ;) Mina käin kudumas Tartus, aga tore, et see teema meedias vastukaja leidis - olukord oli ju lausa totter - ajalehte lugeda ja läpakat kasutada võib, aga kududa ja sõpradega kohtuda mitte.... ja et lastega ei või kohvikusse minna, jabur.

Elsa ütles ...

Ma ei tea kuidas teistega, aga ma minust jääb kudumise järel järgi rohkem juuksekarvu kui lõngaebemeid.
Sama hästi võiks talvisel ajal kootud kampsunid ja karvased mütsid ka ära keelada ;)

Egater ütles ...

Tutvusin lehtede uudislugudega, aitäh, et need siia kokku koondasid.
Kommentaariks võiks õelda, et väiklasi ja rumalaid innimesi on ikka palju. See koht ei saa ka asjast aru, et hoolimata suurest poolehoidjate hulgast, on ka käsitöötegijaid palju, kes nüüd ennast puudutatuna tunnevad ja ilmselt sinna nüüd jalga ei tõsta. Mina olen siiani heietanud plaani,et kui Tallinna satun, vaatan ka selle koha üle. Nüüd jääb nende kassasse minu raha lisamata ja tuttavatel ka ei soovita minna.
Ja mis mind kommentaaride puhul häiris....ah, et kõik käsitöötegijad on mamslid? Kui vaadata meie käsitööilma, siis on suur osa tublidest tegijatest kenad noored, toimekad ja muudelgi elualadel tublid naised.
Muide, kuhu kadus uudistest turvatädi Ene? Tema "pöördumisest" kudujate poole ju eriti suur tüli tekkiski :) Ilmselt teistsuguse pöördumise puhul oleks ka asi teisti lahenenud

Anonüümne ütles ...

Peale seda, kui tänasest “Õhtulehest” lugeda, kuidas 'Terrariumis' valiti ‘klubitüdrukut’ ja Laura Kõrgemäe hüüdis: “Kui tüdrukud rokivad siis on super!” (Vt. ‘Kui erdbeerid reibivad, siis läheme aeda ja nashime’ - Kniksmariichen 'Veli Hennust') on nii kena lugeda, kuidas ikkagi on olemas normaalseid (arukaid) tüdrukuid, kes irvitavad lolluste üle. (Su lluuletused on ka head!)

Thredahlia ütles ...

‘Kui erdbeerid reibivad, siis läheme aeda ja nashime’ - :D:D:D

Tänud varahommikuse tujuparanduse eest :)

Postita kommentaar