Jänkuga õues

teisipäev, 3. jaanuar 2006

Üle tüki aja sai täna ka turul käidud - ikka sellel suurel ja kinnisel lihaturul, sest muidu sureks külmikuvaimud vist küll nälga. Nii kaua pole kodus olnud - külmikus oli vaid uksetäis maitsekastmeid, paar konservi ja kolm muna. Ma ei teadnud isegi mida turult otsisin, tore on seal ringi käia, mõelda, kombineerida ja uudistada, aga tagasi jõudsin kodumaise kapsapea pooliku ja broileri poolkoibadega, eks näis, mis neist teha annab. Muuseas, Kaubamaja toiduosakonna oliivõlivalik oli kuidagi kesine täna, selle mida otsisin leidsin hoopis Eedeni Konsumist.

PS! Vallatut uut aastat!



Õues on nii ilus ja lumine ja vaikne, et tundub patt mitte välja minna ja sügavalt sisse hingata. Hommikupoolikul tegime Hulioga akna alla trobikonna väikeseid küülikujälgi. Hingelt on ta austraallane, igal võimalikul hetkel tahaks ta end sinna välja kaevata, aga vaene pisike, kuidas ta oma võimeid üle hindab :).
Praegu välja vaadates tundub täiesti uskumatu, kui palju kassijälgi meie omasid uudistamas on käinud. Oma kurvastuseks pean aga jälle kord tõdema, et inimeste egoismil ja teadmatusel pole piire - järgmisele avalikus kohas rihmastamata koeraga jalutavale koeraomanikule kutsun politsei, olen vaidlemisest nii väsinud, aga süüdlastel jääb õigust ülegi.

0 kommentaari:

Postita kommentaar