Tigu

neljapäev, 19. märts 2009

Eilsed pisut keerulisevõitu sünnipäevased ja töised askeldamised kulmineerusid meeslemmikuga Tigus, telefon targu koju jäetud ja hea tuju kaasa pakitud, tähistades sünnipäeva ja magistri kaitsmist hea toiduga.
Oi, see oli õige otsus! Vein oli mõnus ja toit maitses priima, eriti meeslemmiku haikala (minge proovige, tõsiselt). Minu kuld-merikoger oli puhas Sloveenia-nostalgia ja karbid meenutasid suvist Prantsusmaad... jäine Limoncello ja Itaalia panid i'le täpi! Ma oleks võinud ka ainult karpide kastmest ja saiast kõhu täis süüa ja veini kõrvale rüübata :D
Keeruliselt alanud päev vähemalt lõppes idülliga :) Ehe toit ja ehe õhkkond.
Tänud Tigule ja Liinale selle eest. Tore on näha blogist tuttavaid inimesi päriselus :)

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Selle haikalaga selline lugu, et kuulub rubriiki juhuslik tooraine ehk siis mida aegajalt pakutakse ja seetõttu eksivad nad meie menüsse. Kindlasti on võimalik külmutatud haikala saada, aga just seliise kvaliteediga, et nn. kummi ei peaks närima-pakutakse harva. Homme on meil külaliseks meripoisur ja järgmisel nädalal punane merikoger.
Aga tänud kiidusõnade eest, need julgutavad alati...

KK ütles ...

Veelkord palju õnne!

Juc ütles ...

Palju õnne! Ja see, et oleks võinud ainult karpide kastmest ja saiast kõhu täis süüa, tuleb Tiguga seoses nii hästi meelde :). Meil oli täpselt sama lugu.

Liina ütles ...

Mina sain oma õnnitlused otse ja õigel päeval öeldud :-) Pean ütlema, et just selliste klientide pärast ongi Tigus vahva tööl käia - inimesed tunnevad huvi ja jagavad muljeid ning õhtu lõpuks vajuvad silmnähtavasse rahulolusse :-)
Tulge aga jälle ja hoidke Tigu blogil ka silm peal, sest kui meil jälle mingeid huvitavaid kalasid tuleb, siis tavaliselt teadustatakse sellest blogis ka.

Postita kommentaar