Vihma ja päikest, suurt ja väikest

teisipäev, 3. aprill 2007

Kas ei saaks nii, et vihma sajaks ainult öösel ja padukaupa, kas või äikest või just äikest, aga mitte Jaanilauba öösi, ja siis hommikusse vihmajärgset värskust, päeva päikest, õhtusse sumedust...

Ja nii igaks juhuks, ega kellelgi varsti esmaklassilist nõgest üle ei kipu jääma? Üks teatav risotto ootab oma järge :P, aga värsket nõgest napib (mis ei kasvaks teede lähedal ega kompostihunnikus, hakka teist või aknalaual kultiveerima ).
Ja milline on kõige valutum viis võilillejuure kogumiseks?

PS! Nende tolmutormidega olen praegu juba 3 päeva jutti paduvihmaga ka nõus, aga mitte selle muuseas tilkumise ja vettinud ilmastikuoludega.

6 kommentaari:

Pille ütles ...

Mmh? Kas Tartus sajab vihma või?
Ma vaevasin juba lapsena pead, et miks ometi ei võiks sadada vaid öösiti ja päeval päikest paista. Tundus palju loogilisem:)

Thredahlia ütles ...

Märg on, ei teagi kas kogu aeg just sajab, aga selline "konti lõikavalt" niiske mitte-sadamine sel juhul... uhh, küll mina olen täna keeruline (nüüd peaks lakke vaatama ja muuseas sõrmi keerutama ja lootma, et tööpäeva lõpus ilm parem on, aga tühja temaga - tuju tuleb ikka seestpoolt).

Mutt ütles ...

Kordki on tallinnas ilusam ilm... siin särab päike :)

Thredahlia ütles ...

Heh, õhtu oli jälle peaaegu et ilus ja sain oma kodu-töö-labor-kodu 12 km ringi ikka täitsa oma kahel jalal läbida. Tänahommikune karge ja päikseline kiirkõnd oli ka imetabaselt värskendav ja silmale meeldiv.
Aga ilm on vist see paratamatus, millega inimesed kunagi rahul pole :P

Anonüümne ütles ...

pagan, ma pole nõgeseid siin nõmmel veel näinud. lähen täna uurin aias.

a võilillejuurikate tarvis on meil golos selline porgandikujuline kühvel. töötab.

Tirtsikas ütles ...

Pane võilill ka potiga aknalauale - täiesti valutult saad selle juure potist kätte, kui vaja! :)

Postita kommentaar