Tabasin end ühel päeval kokaraamatut lehitsedes ja peaaegu juukseid kitkudes - no vat ei tööta see "control+f", eriti kui midagi konkreetset otsid. Netis on retsepte kui palju - rohkem, kui neid kunagi jõuaks läbi lugeda, aga põhiliselt olen ikka truuks jäänud kahele emakeelsele: Toidutare ja Nami-nami retseptikogu. Esiteks ei pea pead tundmatute komponentide tõlkimisega vaevama, ühikud on arusaadavad ja retseptid enamasti ka oma köögis korratavad. Esimeses on kuldaväärt kokandusaabits ja foorum, retseptiraamatust, sõnastikust ja muust rääkimata, teises on Pille kokku kogunud aukartust äratava retseptikogu, väga mugava otsingusüsteemiga. See ei tähenda muidugi, et ma mujale ei satuks - kokkamise bookmarke on piiiiikkk nimekiri, blogid veel lisaks, aga need on rohkem ideede allikaks, kui oma peast vahel väheks jääb.
Pildil loomaliha õllega, pisikeste mööndustega, sest kukeseeni oli külmikus üle :P, kõrval võiga kõvasti läbi raputatud noored keedetud kartulid.
0 kommentaari:
Postita kommentaar