Valge šokolaadi vaht mustikatega

pühapäev, 13. august 2006

Valge šokolaadi vaht mustikatega

  • 3 dl vahukoort
    100 g valget šokolaadi
    maitse järgi marju
    tuhksuhkrut
Šokolaad sulatada ettevaatlikult vesivannil (valget šokolaadi tuleb sulatada veel madalamal temperatuuril kui pruuni) ja jätta veidi jahtuma. Vahepeal lüüa vahukoor vahtu. Segada vahukoor jahtunud šokolaadi hulka ettevaatlikult ja ühtlaselt. Kui maitse tundub liiga mage, võib lisada veidi tuhksuhkrut. Segada juurde marjad ja hoida serveerimiseni külmikus.

Selline marjavaht on väga maitsev ka vaarikatega.

5 kommentaari:

Pille ütles ...

Aiii, see on kindlasti imemaitsev. Mulle hirmasti maitseb see Kalevi valge šokolaadi mustikatega, nii et valge šokolaadi vaht mustikatega ei saa kohe mitte maitseda..

Thredahlia ütles ...

Loogika on tugev :D
šokolaad oligi Kalevi oma, ainult mustikad värsked.

Anonüümne ütles ...

Vala veel uks vana tallinn :)

(sorry, that's all I can say in estonian... but anyway, I guess that I would like vana tallinn with that)

Anonüümne ütles ...

mmmm ... tundub imeline! mitmele inimesele piisab kui kasutada neid koguseid?

Thredahlia ütles ...

Kui ma õigesti mäletan, siis ca 6 portsjonvormitäit tuli :)
...aga oleneb marjade kogusest.

Postita kommentaar