Valge šokolaadi vaht mustikatega
- 3 dl vahukoort
100 g valget šokolaadi
maitse järgi marju
tuhksuhkrut
Šokolaad sulatada ettevaatlikult vesivannil (valget šokolaadi tuleb sulatada veel madalamal temperatuuril kui pruuni) ja jätta veidi jahtuma. Vahepeal lüüa vahukoor vahtu. Segada vahukoor jahtunud šokolaadi hulka ettevaatlikult ja ühtlaselt. Kui maitse tundub liiga mage, võib lisada veidi tuhksuhkrut. Segada juurde marjad ja hoida serveerimiseni külmikus.
Selline marjavaht on väga maitsev ka vaarikatega.
5 kommentaari:
Aiii, see on kindlasti imemaitsev. Mulle hirmasti maitseb see Kalevi valge šokolaadi mustikatega, nii et valge šokolaadi vaht mustikatega ei saa kohe mitte maitseda..
Loogika on tugev :D
šokolaad oligi Kalevi oma, ainult mustikad värsked.
Vala veel uks vana tallinn :)
(sorry, that's all I can say in estonian... but anyway, I guess that I would like vana tallinn with that)
mmmm ... tundub imeline! mitmele inimesele piisab kui kasutada neid koguseid?
Kui ma õigesti mäletan, siis ca 6 portsjonvormitäit tuli :)
...aga oleneb marjade kogusest.
Postita kommentaar