Koorene pasta sea/kana ja spinatiga

reede, 17. oktoober 2008

Kogused olenevad sööjate arvust, eelistustest ja natuke pastavormist, jäägu need igaühele maitse järgi timmida. See kaste on nii lihtne, et ebaõnnestumine on üsna ebatõenäoline.
Liha võib vabalt ka üldse ära jätta, maitse ei kannata ja kõht saab täis.
Valmib vähem kui poole tunniga, lihtne ja maitsev! Reedese õhtu puhul karjub see pasta hea valge veini järele :P

Sea-spinatipasta Sea-spinatipasta

Koorene pasta sea ja spinatiga

sea- või kanafileed
õli praadimiseks
külmutatud spinatit/spinatipüreed
küüslauku
vahukoort
soola
musta pipart
pastat (nt. penne)
veidi põld-võõrkapsast ja parmesani serveerimiseks
potti, panni, sõela ja sööjaid

Pane pastakeeduvesi tulele.
Kuivata toatemperatuuril liha köögipaberiga ja lõika ribadeks. Võid liha ka kergelt näiteks sinepiga marineerida ja veidikeseks seisma jätta.

Lisa keevale veele sool ja pasta. Aja pann õliga tuliseks.
Prae liharibad suurel kuumusel kiirelt pruuniks, maitsesta soola ja pipraga. Lisa pannile küüslauk ja ohtralt (poolsulanud) spinatipüreed.
Kuumuta mõni minut ja sega paar korda. Kalla kõige otsa tunde järgi vahukoort ja kuumuta veel veidi.
Keeda pasta al dente ja sega kuuma kastmega. Serveeri parmesaniviilude ja põld-võõrkapsaga.

3 kommentaari:

Liis ütles ...

Proovisin, hästi maitsev oli. Läheb raudselt kordamisele :)

Cousinella ütles ...

Tegin veiselihaga. Väga hea ja lihtne retsept ja suure nälja korral tõeline elupäästja!

Cousinella ütles ...

Tegin veiselihaga. Väga hea ja lihtne retsept ja suure nälja korral tõeline elupäästja!

Postita kommentaar