Muutuste aeg - pildid ka kolisid

esmaspäev, 18. august 2008

Riivleivaga praetud püramiidkapsas (romaani lillkapsas)
Seoses Picasaweb'i tasuta ruumi lõppemise ja muude puudustega kolisid pildid veidi aja eest Flickr'isse :) Tundus mugavam ja asjalikum.

Siin aga eilne lõunasöök - riivleiva ja võiga praetud püramiidkapsas (romaani lillkapsas), analoogselt harilikule lillkapsale.
Riivleib või -sai annab roale palju juurde.
See retsept on siit ennegi läbi käinud, nagu eelmiselt lingilt näha, aga maitseb hää ja sünnib teha suvalisest lillkapsalisest, ka spargelkapsast.

2 kommentaari:

. ütles ...

tahtsin kysida (out of the blue) kokandusalast n6u. et millega kodustes tingimustes oleks m6ttekas teha n2iteks hakkliha, kui tervet masinat osta ei jaksa. leidsin sellise relva : http://plussmiinus.ee/ee/kook/mikser?vaata=600480 ja see n2eb v2lja kyll selline, nagu v6iks sellega saada teha ka hakkliha, ytleme mitte nii peenikest aga v2hemalt ise teha. mis sa arvad? saumikser kui selline muidu on selle kupliga ja teeb k6igest liimi, mis sinna alla satub, aga mulle tundub selline asjapulk ysna praktiline. mis sa kostad?

Thredahlia ütles ...

Out of the blue ma sauaga hakkliha teha küll ei üritaks - elektrilisest hakkilihamasinast odavam alternatiiv on laua külge kinnituv käsimasin, mida ka pasteedi tegemiseks kasutada saab.

Postita kommentaar