Kaks päeva ja õhtut, üksinda kodus, kokaraamatud, kaamera ja varahommikune turulkäik, küünlad ja vahuvann, klaas veini, raamat, film, pai luniv küülik, kuum kakao ja vihm akna taga, … idüll, mõnes mõttes …
Räägime kingitustest. Pean Pillet südamest tänama raamatu eest. Suur-suur aitäh!
Kui hea raaaaamat! 884 lehekülge köögiteadust!
Harold McGee „McGee on Food and Cooking: An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture“ on tõsine köögipiibel, hästi üles ehitatud ja põhjalik, kuigi üldjoontes arusaadav ka minusugusele mittekeemikule. Kui, siis vast võiks teemad omavahel paremini viidatud olla.
Hea alus, millele oma väljaütlemistes toetuda ja kust uut infot ammutada. Olen kaks päeva ninapidi raamatus istunud ja ajatunnetus on täiesti kadunud.
… ja mul on tunne, et ma vajan suuremat kööki, tugitooli, kohvilauakest ja raamatutuge :D
See ei ole raamat, mida laenutada, see peab riiulis olemas olema, et vajadusel võtta ja lehitseda.
PS! Harold McGee vastab NYT lugejaküsimustele. Põnev lugemine.
2 kommentaari:
Ja minul on hea meel et raamat nii õigele inimesele läks!! :)
Hästi valitud!
Postita kommentaar