Kanapasta karri ja kookospiimaga

kolmapäev, 7. mai 2008

Kiire, lihtne, maitsev ja absoluutselt kaanonivaba :P

Kanapasta karri ja kookospiimaga

300 g kvaliteetset kuiva pastat
400 g kanafileed
150 ml kookospiima
2 küünt küüslauku
2 spl meelepärast karripulbrit
näpuotsaga tšillihelbeid
rohelist sibulat
õli praadimiseks
soola

Tükelda kanafilee ja haki küüslauk ning roheline sibul.
Aja potis vesi keema, lisa sool ja pasta, keeda al dente.
Kuumuta pannil õli, lisa kanafilee ja pruunista. Lisa karri ja küüslauk. Prae segades veel paar minutit (karri vajab praadimist õige maitse saavutamiseks).
Lisa kookospiim ja tšillihelbed, keera kuumust madalamaks ja hauta, kuni pasta on kurnamisvalmis. Vajadusel maitsesta soolaga.
Kurna pasta, sega kastmega ja serveeri rohelise sibulaga.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kui kana ja kookospiim ükskõik, millisel kujul või vormis kokku saavad, on tulemus väga tšill. Eriti koos kerge tšillimaitsega ;)

Thredahlia ütles ...

No seda minagi! Aga me oleme ju faktis ka korduvalt veendunud :P

Anonüümne ütles ...

Aga teisest teemast: kas selle kergelt toore rostbiifi kohta ka juttu ja pildimaterjali tuleb? Või sai ta liiga punane, et üldsusele meeldida. Tunti juba kergelt huvi...

Thredahlia ütles ...

Mis liiga punane - minu jaoks küll liiga punane ei olnud :D Hommikuvõileival majoneesiga oli ka asendamatu...
Küll juttu ka saab, kui juba huvi tunti. Järgmise nädala alguses vast, ma nati puntras ajaga praegu ja nädala postitused on kõik ette valmis kirjutatud ;)

Postita kommentaar