Aedoa-juustusalat

kolmapäev, 25. märts 2009

Kokkame koos @ Nami-nami #14, seekord oa- ja herneteemaliselt. Sellest siis temaatiline salat, selline, mis tahab enne söömist kindlasti külmas maitsestuda. Muidugi võib lisada ka sinki (juust siis valida mahedam), kui väga tahta, aga tegelikult uba enda kõrvale liha ei vaja ja salat on selletagi väga toitev. Soovitan soojalt proovida.

Oa-juustusalat


Aedoa-juustusalat
240 g nõrutatud punaseid konservube (400 g purk)
100 g tugevamat suitsust juustu (nt. Saaremaa kadaka juustu küüslauguga)
150 g haput õuna
75 g punast sibulat
ohtralt head majoneesi

Koori õun ja sibul ning eemalda õunalt süda. Haki õun, sibul ja juust.
Kalla oad purgist sõelale, loputa külma veega ja nõruta. Tõsta kõik komponendid kaussi. Lisa maitse järgi lemmikmarki majoneesi (või isetehtut, igatahes mitte neid plastikpudelis jubedusi, mida majoneesi pähe müüakse).
Sega salat ja jäta üleöö külmikusse maitsestuma. Naudi terakukliga, näiteks hommikusöögiks.

5 kommentaari:

Tullia ütles ...

Millist majoneesi Sa kasutad?

Thredahlia ütles ...

No kahjuks pole meil peale Hellmann'si (mitte light, see ie maitse õigesti) ju poest midagi võtta, kui ise ei tee. Juhtub ka ise tegemist...

Anonüümne ütles ...

Oeh, ma olen selle tobeda plastikpudeli sisuga lihtsalt ära rikutud - no maitseb lihtsalt! Ise tehtud on aga muidugi hea. Nüüd on aga oasalati isu ...

Tullia ütles ...

Olen ka seda tarbinud, sisimas lootsin, et miski ehk kahe silma vahele jäänud

Berit ütles ...

paneks juba selle pildi pintslisse!

Postita kommentaar