Võis praetud tangust/helbest, veega keedetud, soola ja hapukoorega. Mõnus!
PS! Vabandused ka siinsete kosmeetiliste segaduste ja ümberkorralduste eest. Iga kodu vajab vahel remonti, ka veebikodu :)
2
kommentaari:
Anonüümne
ütles ...
Aga kuidas on siis hirsipudruga? Pole kunagi keetnud, aga ükskord ostin Eesti poest tange ja hakkasin tööle. Lõpptulemuseks oli täielik katastroof nii maitse kui ka pliidi räpasuse poolest (tavaliselt olen päris osav kokk). Nii mõrkja maitsega oli, et pärast seda pole olnud tahtmist uuesti proovida. Äkki on sul mõni hea nipp??
Vanaema õpetab, et hirssi peab korralikult mitu korda loputama ja piimaga keetes pidada parem tulema (aga siis tuleb putru hoolega valvata, et üle ei keeks ja pliiti ära ei määriks).
Hirsihelbed on lollikindlamad, keevad lühemat aega, ei jää loputamatagi kibedad...
Selguse mõttes - Thredahliat ei spondeeri ükski toiduainetootja, kaubanduskett, toitlustusettevõte ega teenusepakkuja :)
NB! Siinne materjal on autorikaitse objekt ja selle kasutamine kommertseesmärkidel on keelatud.
Muul eesmärgil avalikult kasutades lingi algsele postitusele! Pildimaterjali avalik loata kasutamine ei ole lubatud.
2 kommentaari:
Aga kuidas on siis hirsipudruga? Pole kunagi keetnud, aga ükskord ostin Eesti poest tange ja hakkasin tööle. Lõpptulemuseks oli täielik katastroof nii maitse kui ka pliidi räpasuse poolest (tavaliselt olen päris osav kokk). Nii mõrkja maitsega oli, et pärast seda pole olnud tahtmist uuesti proovida. Äkki on sul mõni hea nipp??
Vanaema õpetab, et hirssi peab korralikult mitu korda loputama ja piimaga keetes pidada parem tulema (aga siis tuleb putru hoolega valvata, et üle ei keeks ja pliiti ära ei määriks).
Hirsihelbed on lollikindlamad, keevad lühemat aega, ei jää loputamatagi kibedad...
Postita kommentaar