Maitsvast noorest keedukartulist on juba räägitud, samuti suitsukalasalatist. Teeme midagi veel maitsvamat. Kartul ei vaja veel koorimist ja pisikesed on turul oma suurtest suguvendadest odavamad, ilusamad nii kui nii. Kasutan võimalust.
Küüslauk ja tšilli annavad mõnusat maitset ja suitsukala sobib oivaliselt. Mul juhtus seekord olema meriahven. Mida vähem luine kala, seda vähem on temaga enne salatisse jõudmist tööd :P
Kuum kartuli-suitsukalasalatVeel:
värskeid pisikesi kartuleid
suitsukala
küüslauguõli
tilli
rohelist sibulat
tšillihelbeid
soola
Pese kartulid harjaga (ära koori), poolita ja pane keevasse soolaga maitsestatud vette. Keeda mõni minut. Kurna.
Sega kartulid vähese soola, küüslauguõli (või oliiviõli ja pressitud küüslauguga) ja näpuotsatäie tšillihelvestega. Küpseta lahtisel plaadil 225-kraadises ahjus kuni kartul on pehme.
Kalla kartulid kaussi, lisa luudest puhastatud suitsukala, hakitud till ja roheline sibul.
Serveeri soojalt.
kartulist
kalast
salateid
2 kommentaari:
Limps :)
Oo jaa :)
Postita kommentaar