tarbija24 ja anšoovisepaanika

kolmapäev, 2. veebruar 2011

Tarbija24.ee on minu silmis tuntud oma geniaalsuses edastada uudiseid nii, et algallika iva ja olemus täitsa kaduma läheb ja pea peale pööratakse, eriti, mis puutub vähem või enam teadusuudistesse, aga sel korral on nad ilmselt lausa ennast ületanud.

Olgu siinkohal öeldud, et need Eestis toodetud-pakitud "anšoovised" ei meenuta maitselt õiget anšoovist ka väga hea kujutlusvõime korral ja ansoovist nõudva retsepti võivad nad korralikult kiluselt ära rikkuda! Kui tahate kilu, ostkegi kilu ja kui vaja anšoovist, muretsege anšoovist. Võlts "Kipperi anšoovis" jäägu toojale imetleda.

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

See pealkiri juba võtab jalad nõrgaks!

vahterliina ütles ...

kui juba lehes kirjutatakse, siis ju ikka õige on.

Pille ütles ...

Kusjuures "KIpperi anšoovis" on veel aus kraam, kuna see on parim rootslaste Janssoni kiusatuse valmistamiseks :) Need muud "kiluanšoovised" aga tõesti ei kõlba..

Anonüümne ütles ...

Aga kust osta päris anšoovist ja marinaadis? Olen aegajalt otsinud aga leidnud olengi ainult seda kilu. Marks&Spencer pakub õlis anšoovist, ent tahaks just marinaadis!

Thredahlia ütles ...

Oh jah - nii seda rahvast haritakse, eksole...

Pille, Kipperi oma jah on ses mõttes paha näide, et kala seal sees anšoovis pole, aga Skandinaavia mõttes tähenduselt väga mööda ka ei pane :S Nokk kinni saba lahti.

Anonüümsele - aga mistarvis anšoovist just marinaadis? Korralikku õlis anšoovist olen ma muudeski poodides näinud, viimati ilmselt Rimis või Selveris.

Postita kommentaar