Memme mannakas

kolmapäev, 13. veebruar 2008

Vanaema mannavaht jõhvikatega ehk mannakas, see üks ja õige, on üks neid asju, mida ma korduvalt olen üritanud kirjelduse järgi omas köögiski valmistada, aga vanaema oma on ikka parem.

Ja-jaa, tean, järgmisel korral pean kaalu ja taimeri kaasa võtma. Aga kas ma tegelikult nii väga tahangi - varsti tekib lihtsalt juba peaaegu sportlik huvi. Võin seda ka Pärnus nautimas käia :P

Kuumuta tunde järgi ja lisa silma järgi ja ... enne üle mõõtmist-kaalumist ja õnnestunud kordamist retsepti anda ei julge. Kaevun lusikaga viimati saadetud mannaka-karpi ja mõnulen üksinda.

1 kommentaari:

Eva P. ütles ...

Vanaemade toidutegemise saladus on minu meelest see, et nad teevad seda hoole ja armastusega.

Postita kommentaar