Osa eilsest õhtusöögist oli munavõi viimase hakitud karulauguga. Maitses hea, kuigi seekord nõgesekukliteta.
Mune oli mul seekord nii palju keedetud, et kausis soojalt kahvliga jändamine ei tundunud tark tegu. Kuhjasin soojad munad, või, soola ja peenelt hakitud karulaugu kaussi ja hakkasin pudrurauaga askeldama - õige otsus. Nii sai kiiresti, efektiivselt ja sama tekstuuri, mis kahvliga (erinevalt köögikombainist).
Ja karulauguga on vist selleks aastaks ühelpool, kuigi pestot on kapis veel arvestatava varuga, aga küll seegi ära kulub.
2 kommentaari:
kuidas sa pestot sisse tegid?
kui purkidesse pesto panna ja kuumutada, kas siis säilivad rohkem kui nädala? ja koos juustuga kuumutada?
Pesto ei talu kuumutamist!
Oliiviõli kihi all seisab mõnda aega külmikus niisama. Väikeste kogustena on paari kuu varu ka sügavkülma pakitud.
Postita kommentaar