Toidupoeproblemaatika

reede, 2. juuni 2006



Vat selliseid kartuleid juhtub Säästumarketi kartulikottidesse (kui nad just rohelised ei ole ja kohe minema ei tule visata) - kaks esimest korda arvasin, et tegu on juhusega, aga kui kolmandal korral ka pooled kartulid rohelise laiguga olid siis... langes minu arvamus sellest ostukohast veelgi, odavus kvaliteedi arvelt ei ole odav, rääkimata sellest, et seal puudub elementaarnegi valik. Käi sa siis niimoodi poes, et hapukoore ja määrdejuustu saad kätte, aga leiva ja puuvilja järgi pead ikka teise poodi minema, mis sest, et Säästumarket on kodule lähemal. Kuna minul on tihti vaja ka toitu või allapanu oma lemmikloomadele, siis langeb see pood üldse valikust välja.
Tänagi tabas seoses toiduostuga negatiivne üllatus - armas enamasti võrdlemisi hea valikuga kodupood on lõpetanud minu lemmikmahla müümise. Greibimahla pean nüüd vist hakkama Kaubamajast tooma.

PS! Üleüldse on paras trenn, kui toitu tuleb poest kord-kaks nädalas käe otsas tassida, eriti kui pood pole kõige lähemal. Aga minu 9 km päevas kõndimise kõrval on see käkitegu :D

0 kommentaari:

Postita kommentaar