Hulio aka Huliana

pühapäev, 9. aprill 2006



Õues paistab päike, olen alles väike...
Jaa, see pilt on tehtud sügisel pisikesest jänkupoisist, kes nüüd osutus vist hoopis jänkutüdrukuks. Ei osanud nagu kahtlustadagi, eriti nähes, et tegelane aktiivselt karvaseid susse üritas võdistada :P. Ju siis oli tegu vaid domineerimiskäitumisega.
Küülikut ostes mul soo määramise kogemust ei olnud (merisigadega seda probleemi küll ei tekiks) ja ei osanud nagu müüja väites isase kohta kahelda ka.
Nüüd sattusin juhuslikult vaatama soo määramise võrdlevaid pilte, kuna kellelgi Lontufoorumis just selline probleem oli, et ei osanud... ja mis ma siis avastama pidin. Hulio on tegelikult Huliana!!!
Küülik on juba 7-kuune ja isastel peaks mundid laskuma 4-kuuselt. Kahtlust vist pole. Igaks juhuks küsime järgmise vaktsineerimise ajal loomaarstilt üle ka.
Väikest väänikut ootab igatahes ees nimevahetus. Jänku-Juta näiteks. Ta oligi siiamaani pigem Jänku ja Nännu ja Läburaator kui Hulio.

2 kommentaari:

ematehnik ütles ...

jessake, kuidas see siis nüüd niimoodi juhtus? mulle nii hirmsasti meeldib Hulio nimi, kurb, kui sa ta pead nüüd ümber nimetama.
kas tema sugu kuidagi varjata ei saa? et oleks ikka Hulio edasi. imestajatele võib ju öelda, et olgu tolerantsemad, jänku on transvestiit või midagi sellist...

Thredahlia ütles ...

Lõikame ümber :D ?
Teist pidi oleks lihtsam.

"Pükse kannab" ta nii kui nii edasi - inimloomad on tal alandlikult käpa all.

PS! Mulle ka see Hulio variant hirmsasti meeldis - nagu kodukootud seebikangelane. Tegelikult oli see lühem variant algsest nimest Hulio The Hairdresser, sest talle nii meeldib juukseid pügada... omamoodi. Kuskilt pidid ju Fantareklaami tegijad ka inspiratsiooni saama.

Postita kommentaar